Termeni si conditii

1. Utilizarea site-ului
 
Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor si serviciilor prezentate pe site-ul lactoplus.ro implica acceptarea acestor termeni si conditii. 
 
2. Schimbarea termenilor si conditiilor
 
lactoplus.ro isi rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii si conditiile, fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
 
lactoplus.ro isi rezerva dreptul sa faca modificari in structura site-ului fara o notificare prealabila si fara precizarea motivelor.
Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.
 
3. Drepturi de autor
 
Continutul site-ului lactoplus.ro (texte, fotografii digitale, simboluri grafice, date tehnice, alte informatii) precum si Lactosi GemaNatura® sunt marci inregistrate si reprezinta proprietatea SC Gema Natura SRL aparata de legea pentru protectia drepturilor de autor.
Folosirea fara acordul S.C. Gema Natura S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste in conformitate cu legile in vigoare.
 
4. Confidentialitate
 
Datele personale ale fiecarui client sunt confidentiale si vor fi folosite de catre S.C. Gema Natura S.R.L. numai in scopul declarat al acestui site. Posesorul siteului lactoplus.ro sau terte parti ale acestuia nu vor folosi datele inregistrate pe acest site decat in scopul expedierii produselor si pentru generare de facturi fiscale/chitante/bonuri de casa. Societatea noastra se obliga sa nu furnizeze aceste date unei terte persoane.
 
Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori in afisare care pot surveni in urma unor greseli de dactilografiere, lipsa de acuratete sau erori ale produselor software, fara a anunta in prealabil.
 
5. Comanda
 
Produsele de pe acest site sunt oferite in limita stocului disponibil. Nu pot fi cerute despagubiri in cazul in care comanda nu poate fi onorata din motive intemeiate (lipsa produsului din stoc, eventuale greseli de tiparire etc.). In aceste cazuri reprezentantii lactoplus.ro vor anunta clientul despre problemele aparute si va anula comanda.
 
GemaNatura® - SC Gema Natura SRL este producator si distribuitor Lacto+®, iar www.lactoplus.ro gestioneaza stocul in timp real. In cazul in care produsul comandat de dvs. nu se afla pe stoc, veti fi contactat de unul dintre operatorii nostri.
 
6. Returnarea banilor
 
Clientul poate cere returnarea banilor sau inlocuirea produsului in urmatoarele cazuri:
- cand produsul a avut de suferit de pe urma transportului (continutul a curs sau sticla in care este ambalat produsul a fost sparta);
  
7. Date necesare platii prin banca
 
Beneficiar: Gema Natura S.R.L.
 
C.I.F: RO35147188
 
Cont IBAN: RO46INGB0000999905358363
 
Banca: ING BANK N.V. AMSTERDAM
 
Adresa: Sos. Electronicii 21-23, sector 2, Bucuresti

 
CUMPARA